Telefon: 0799.490.895 Email: olimpicgym@gmail.com
Antrenor

George

George

Sunt fost sportiv de performanta, component al lotului OLIMPIC de atletism al Romaniei 12 ANI , cu o experinta de antrenorat de 5 ani in STATELE UNITE ALE AMERICII , cu o experinta in domeniul sportului de mai bine de 20 de ani si cu o pregatire si licentiere adegvata in scoala AMERICANA, antrenor TIMPURIU GEORGE si as dori ca materialul primit de dumneavostra sa fie un model pt a va ajuta in activitatea fizica pe care o vom desfasura impreuna . Datoria mea morala , cea a ANTRENORULUI PERSONAL , este de a promova in randul oamenilor dorinta de miscare care sa devina permanenta si indispensabila .

EMS

100%

Ems

20 MINUTE DE ANTRENAMENT CU ECHIVALEAZA CU 6 ANTRENAMENTE DE FITNESS!

Spre deosebire de exercitiile de fitness obisnuite, cu ajutorul aparatului EMS tonifiezi si antrenezi concomitent toate grupele musculare cu ajutorul unui curent alternativ de intensitate mica, fiind o metoda nu numai sigura, dar si deosebit de eficienta, deoarece implica 90% din musculatura corporala.

100%

Antrenament personal

Programele de antrenament pe care antrenorul personal le realizeaza pentru tine au la baza evaluarea pe care el o face la inceputul programului, evaluare care include istoria ta medicala, respectiv afectiunile de care suferi sau de care ai suferit, problemele de sanatate, masuratori de greutate, de forta, de stabilitate, flexibilitate precum si un test pentru a aprecia nivelul tau de stres; Antrenorul personal vine cu experienta, disciplina, motivatia si asistenta permanenta pentru a-ti da imboldul de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele. Dupa fiecare antrenament, te vei simti mai bine, mai energizat, mai puternic, mai increzator si vei vrea sa continui sa te simti la fel de bine, pentru ca, la finalul programului, sa se vada clar si rezultatele.

100%

Kickboxing

Antrenamentul personal de kickboxing este drumul cel mai scurt catre cea mai buna versiune a ta din punct de vedere fizic, functional si al starii de bine trece prin sala de fitness. Este un antrenament pentru intreg corpul: cateva zeci de minute de kickboxing (de obicei, o sedinta dureaza 1 ora) pune la lucru toti muschii corpului, topind grasimea in exces, tonifiind intreg corpul si arzand rapid caloriile (o persoana poate arde pana la 600 – 700 calorii in 60 minute de kickboxing).

100%

Antrenament personal Online

O sesiune de antrenament personal online live durează 50 de minute, iar antrenorul personal online GEORGE va exersa împreună cu tine.
Antrenamentul de acasă nu a fost niciodată mai motivant și mai distractiv ca acum!
Nu contează unde locuiesti, pentru ca acum poti sa te antrenezi corect chiar de acasă, grădină, parc, sală de sport, hotel sau chiar la birou.
Și tot ce ai nevoie este un PC, telefon mobil sau orice alt dispozitiv.cu conexiune la internet.

realizare site web traduceri autorizate Iasi
preturi realizare site
realizare website
realizare website
béton imprimé Paris | seo services Dubai avocat ploiesti