Telefon: 0760839596/0761296095 Email: olimpicgym@gmail.com
Antrenor

Corina

- Fosta medaliata la Taekwondo (centura neagra)

Classes Experience

100%

TAE BO

Tae Bo este o combinatie atractiva intre aerobic, balet, karate, box, dans hip-hop si antrenament cu greutati. In America peste 2 milioane de oameni practica acest sport iar printre acestia se numara si celebritati precum Pamela Anderson. De ce a castigat Tae-bo atat de mult teren in fata sporturilor clasice? Fiindca este amuzant, energizant si eficient: intr-o singura ora de lovit, fandat, intins si sarit pierzi de doua ori mai multe calorii decat in aerobicul clasic!
Avantaje:
Este benefic pentru circulatia sangvina, iti lucreaza intreaga musculatura a corpului, stimuleaza producerea de endorfine (hormonul fericirii) si este eliberator de stres. Multi oameni afirma ca dupa antrenament se simt plini de energie si chef de viata!

100%

STRETCHING/ PILATES

PILATES este un amestec de yoga, dans si gimnastica, care tonifica intreg corpul si ii confera suplete si mobilitate. Prin exercitiile Pilates folosim tehnici de tip stretching, pentru un echilibru al intregului corp. Tehnica contine aproximativ 500 de exercitii specifice, combinate cu o respiratie corecta, fiind o metoda de recuperare fizica si psihica, dar si de obtinere a siluetei dorite.
Pilates abordeaza miscari soft, fiind recomandat si celor care nu au o rezistenta a organismului foarte mare. Tehnica Pilates contine atat exercitii ce se executa la sol, cat si elemente ce presupun folosirea unor obiecte, precum mingi, bare, benzi elastice, gantere. Ca rezultat se va observa o ameliorare a rezistentei fizice, slabire si o mai buna coordonare a miscarilor.

creer site web Paris
web design Abu Dhabi
pizzerie oradea
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
realizare site web traduceri autorizate Iasi
miere de albine
afterschool sector 2 Bucuresti
videochat constanta promovare site
pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
inchirieri Auto Bucuresti
infiintari firme Iasi
case lemn rotund

avocat Iasi
case lemn rotund
spalatorie haine Bucuresti
beton amprentat