Telefon: 0799.490.895 Email: olimpicgym@gmail.com
Antrenor

Andreea

- Fosta medaliata la Taekwondo

Classes Experience

100%

TAE BO

Tae Bo este o combinatie atractiva intre aerobic, balet, karate, box, dans hip-hop si antrenament cu greutati. In America peste 2 milioane de oameni practica acest sport iar printre acestia se numara si celebritati precum Pamela Anderson. De ce a castigat Tae-bo atat de mult teren in fata sporturilor clasice? Fiindca este amuzant, energizant si eficient: intr-o singura ora de lovit, fandat, intins si sarit pierzi de doua ori mai multe calorii decat in aerobicul clasic!
Avantaje:
Este benefic pentru circulatia sangvina, iti lucreaza intreaga musculatura a corpului, stimuleaza producerea de endorfine (hormonul fericirii) si este eliberator de stres. Multi oameni afirma ca dupa antrenament se simt plini de energie si chef de viata!

100%

STRETCHING/ PILATES

PILATES este un amestec de yoga, dans si gimnastica, care tonifica intreg corpul si ii confera suplete si mobilitate. Prin exercitiile Pilates folosim tehnici de tip stretching, pentru un echilibru al intregului corp. Tehnica contine aproximativ 500 de exercitii specifice, combinate cu o respiratie corecta, fiind o metoda de recuperare fizica si psihica, dar si de obtinere a siluetei dorite.
Pilates abordeaza miscari soft, fiind recomandat si celor care nu au o rezistenta a organismului foarte mare. Tehnica Pilates contine atat exercitii ce se executa la sol, cat si elemente ce presupun folosirea unor obiecte, precum mingi, bare, benzi elastice, gantere. Ca rezultat se va observa o ameliorare a rezistentei fizice, slabire si o mai buna coordonare a miscarilor.

realizare site web traduceri autorizate Iasi
preturi realizare site
realizare website
realizare website
béton imprimé Paris | seo services Dubai avocat ploiesti