Telefon: 0799.490.895 Email: olimpicgym@gmail.com
Servicii

PRESOTERAPIE

PRESOTERAPIE  cu poza preso si in interior si preso_olimpic si urmatorul text: Presoterapia inseamna terapia efectuata prin presiune si este o metoda moderna utilizata atat in medicina cat si in estetica.Este eficienta si nedureroasa,cu un mare efect terapeutic, placut si relaxant.

Presoterapia se bazeaza pe o actiune fizica,de compresie,pentru a trata insuficienta sistemului venos si limfatic,cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme:picioare umflate,picioare grele,eliminarea toxinelor si retentia de apa in tesuturi.

Presoterapia este unul dintre cele mai inovative procedee folosite impotriva celulitei, realizat cu ajutorul aparatului de presomasaj care executa un drenaj limfatic asupra zonei afectate. Circulatia sangvina deficitara este una dintre cauzele principale ale celulitei. Cu ajutorul  circulatiei sangvine organismul este alimentat cu oxigen. In lipsa oxigenului, toxinele se adapostesc in straturile adipoase alcatuind acele conglomerate ce dau pielii aspectul cojii de portocala.

Sedinta dureaza 30 minute.

realizare site web traduceri autorizate Iasi
preturi realizare site
realizare website
realizare website
béton imprimé Paris | seo services Dubai avocat ploiesti