Telefon: 0799.490.895 Email: olimpicgym@gmail.com
Servicii

Informatii

Terapia prin masaj actioneaza benefic asupra intregului corp, stimuland circulatia sangvina si limfatica si influentand favorabil sistemul nervos prin crearea unei stari placute de relaxare si calm.
  • MASAJUL DE RELAXARE asa cum ii spune si numele reuseste sa detensioneze intregul corp si sa dea vigoare si forta organismului. Ajuta intr-o mare masura la eliminarea stresului si a oboselii, avand pe deasupra si un efect terapeutic, acela de a stimula circulatia sangvina si de a ajuta la eliminarea toxinelor.
  • MASAJUL ANTICELULITIC masaj local efectuat cu creme sau geluri anticelulitice aplicate prin tehnici ferme ce au rolul de a stimula circulatia limfatica in zonele afectate de celulita. Masajul completeaza procedurile de remodelare corporala, fiind una dintre cele mai eficiente metode in diminuare si eliminarea celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil. Masajul anticelulitic este un masaj profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita.
  • MASAJUL REFLEXOGEN Reflexoterapia – este componenta reflexologiei care se ocupa cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile (dureroase). Este un masaj digital executat pe extremitatile corpului (picior, mana, cutie craniana, ureche), in scopul reechilibrarii circulatiei sangvine, limfatice, imbunatatirii activitatilor organelor interne si a metabolismului, precum si cresterea capacitatii imunitare a organismului. Zonele reflexogene sunt puncte care sunt in stransa legatura cu organele.
  • MASAJUL CU MIERE – Mierea contine vitamine (C, B1, B2, PP, etc.) in anumite proportii, enzime, acizi, substante minerale, hormoni, aminoacizi, substante aromatice si antibacteriene. Este un produs biologic complex, care cuprinde o multitudine de substante biochimice valoroase, necesare unei persoane pentru a trai, pentru a-si pastra sanatatea si pentru a mari perioada activa a vietii. Masajul cu miere este bun si pentru reducerea greutatii, dar si ca efect cosmetic in lupta impotriva imperfectiunilor pielii.
  • DRENAJUL LIMFATIC Procedeul consta intr-un preso-masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara.

Sedinta de masaj dureaza 50 minute.

realizare site web traduceri autorizate Iasi
preturi realizare site
realizare website
realizare website
béton imprimé Paris | seo services Dubai avocat ploiesti