Telefon: 0799.490.895 Email: olimpicgym@gmail.com
Servicii

Informatii

Impachetarile sunt foarte eficiente pentru detoxifiere, slabire localizata rapida si sanatoasa, eliminare a celulitei, prevenirea, ameliorarea si vindecarea vergeturilor. Impechetarule se vor efectua cu ajutorul  tunelului cu infrarosu.Este cea mai noua metoda de a reduce celulita adipoasa localizata. Aparatul foloseste urmatoarea teorie revolutionara, recent descoperita despre radiatiile infrarosii: sunt capabile sa stimuleze fibrele rosii ale muschilor, inducand astfel in corp arderea grasimilor in faza anaeroba, in care normal, corpul arde glucidele si nu trigliceridele (grasimile).
Impachetarile cu argila: reduce celulita, indiferent care sunt cauzele formarii ei; Reda elasticitatea si fermitatea pielii; inlatura retentia de fluide.
   Ingrijirea de dupa incheierea tratamentului de la salon, solutia de argila va ramane in piele, iar procesul de detoxifiere si compactare poate continua pentru inca trei sau patru zile, in care este posibil sa mai pierzi cativa centimetri. Pentru a pastra efectul trebuie sa faci doar dusuri cu apa calduta si sa nu te speli cu sapun decat in zonele intime. Altfel, solutia va fi eliminata din pori. In plus, trebuie sa bei multa apa ? minerala naturala sau de la robinet si nu carbogazoasa, pentru ca aceasta ajuta la eliminarea si purificarea corpului de toxinele eliberate pe parcursul procesului de impachetare. Dupa tratament, trebuie evitate anumite lucruri:  – ceaiul negru si cafeaua  ; – zaharul si sarea; – bauturile carbogazoase; – alcoolul; – mancarurile grase si cele prajite.
Contraindicatii:  – Doamne gravide; – Tromboflebita; – Emfizem pulmonar; – Operatii recente. ; – Reactii alergice la metale.
Sedinta dureaza 40 minute.
TUNEL
realizare site web traduceri autorizate Iasi
preturi realizare site
realizare website
realizare website
béton imprimé Paris | seo services Dubai avocat ploiesti