Telefon: 0799.490.895 Email: olimpicgym@gmail.com
Servicii

Informatii

Biotec_reform_resizecavitatia3

Cavitatia  reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii , cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea in interiorul lichidelor interstiziale  de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupind in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul  eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine)   este absorbit de limfa  si drenat prin sistemul limfatic .Cavitatia  produce dezintegrarea celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos.

cavitatia

Ce simte clientul in timpul tratamentului?
IIn timpul tratamentului clientul poate percepe un  sunet  mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza. Tratamentul  este placut si comfortant

cavitatie1

Cate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate?

Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale.In mod normal se efectueaza 6/10 sedinte  de tratament.

Cat dureaza o sedinta de tratament si dupa cite sedinte se vad rezultatele?
O sedinta de tratament dureaza intre 40-50 de minute.Tratamentul este localizat , lucrindu-se pe zonele cu probleme , circa 20-30 minute cu  cavitatie  apoi se continua cu masajul  mecanic cu vacuum pentru alte 20 de minute , acesta din urma avind actiune drenanta.Dupa  a treia/patra  sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.

Sedinta de cavitatie dureaza 50 minute (30 minute cavitatie si 20 minute vacuum).

realizare site web traduceri autorizate Iasi
preturi realizare site
realizare website
realizare website
béton imprimé Paris | seo services Dubai avocat ploiesti