Telefon: 0727.278.100/0761.296.095 Email: olimpicgym@gmail.com

Fitness, Antrenor Personal, Recuperare Medicala, OlimpicBodyFit

  • FITNESS LIGHT – DEDICAT FEMEILOR
   Exista presupuneri cum ca fitness-ul este doar un culturism cu greutati mai mici, ceea ce este complet fals, chiar daca se folosesc multe exercitii comune cu cele din culturism, fitness-ul presupune de fapt conditie fizica si cuprinde : mers, alergare, pedalare, stretching, exercitii la diferite aparate, metode de relaxare si intinderi. Fitness-ul este benefic atat pentru psihic cat si pentru sanatate conturandu-se influentele extraordinare pe care le exercita asupra unor boli ca afectiunile lombare (discopatiile) sau endocrine si bolile cardiovasculare. Fitness-ul poate fi un mod de a ne mentine starea de sanatate, cat si un sport de performanta.
  • Olimpic Body Fit
INEDIT! Electrostimulare musculara totala, remodelare corporala, eliminarea celulitei, pierderea grasimilor, intarirea masei musculare, intariea muscularurii spatelui.
20 MINUTE DE ANTRENAMENT CU OLIMPIC BODY FIT ECHIVALEAZA CU 6 ANTRENAMENTE DE FITNESS!
  • ANTRENOR PERSONAL
  Programele de antrenament pe care antrenorul personal le realizeaza pentru tine au la baza evaluarea pe care el o face la inceputul programului, evaluare care include istoria ta medicala, respectiv afectiunile de care suferi sau de care ai suferit, problemele de sanatate, masuratori de greutate, de forta, de stabilitate, flexibilitate precum si un test pentru a aprecia nivelul tau de stres; Antrenorul personal vine cu experienta, disciplina, motivatia si asistenta permanenta pentru a-ti da imboldul de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele. Dupa fiecare antrenament, te vei simti mai bine, mai energizat, mai puternic, mai increzator si vei vrea sa continui sa te simti la fel de bine, pentru ca, la finalul programului, sa se vada clar si rezultatele; Antrenorul personal este fost sportiv de performanta 16 ani, selectat in lotul olimpic de atletism al romaniei, antrenor de fitness body care in statele unite ale americii. medaliat in numeroase concursuri interne si internationale (ATLETISM).
  • RECUPERARE MEDICALA
Recuperarea medicala este prescrisa de medicul de recuperare fiind necesara in tratarea unei game largi de afectiuni ale copiilor si adultilor, in domeniile: Ortopedie (Scolioza, Hernii de disc pre si post operator, Proteze de sold, umar, genunchi, Recuperare post-traumatica: Fracturi, Contuzii, Strivire tesuturi moi, etc); Reumatologie (Osteoporoza , Artroza, Gonartroza, Coxartroza, Spondiloza).
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
pizzerie oradea
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
realizare site web traduceri autorizate Iasi
miere de albine
afterschool sector 2 Bucuresti
videochat constanta promovare site
pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
inchirieri Auto Bucuresti
infiintari firme Iasi
case lemn rotund

avocat Iasi
case lemn rotund
spalatorie haine Bucuresti
beton amprentat