Telefon: 0727.278.100/0761.296.095 Email: olimpicgym@gmail.com

Aerobic, Step&Tone, Tae-bo, Zumba, Pilates, Kangoo

  • AEROBIC
   Exercitiile aerobice au un rol foarte important in definirea corpului si in asigurarea unei senzatii de comfort pentru organism. Specialistii afirma ca este ideal sa lucrezi zilnic, cate o jumatate de ora. Astfel, iti vei accelera metabolismul si vei continua sa arzi grasimi chiar si in momentele in care nu faci sport. Persoanele care au o greutata stabila, unde masa corpului este apropiata de cea a inaltimii, indiferent de varsta si sex, pot include exercitiile aerobice in viata de zi cu zi.
  • STEP&TONE
  Step aerobicul este unul dintre cele mai populare stiluri de antrenament, fiind un upgrade al aerobicului clasic, prin folosirea stepului si a altor accesorii menite sa creasca intensitatea exercitiilor. Se realizeaza cu ajutorul unei suport tip platforma de diferite inaltimi si dimensiuni, foarte eficient pentru antrenarea musculaturii trenului inferior cat si a aparatului cardio-respirator si cardio-vascular.
  • TAE-BO
  TaeBo este o metoda de antrenament conceputa de campionul american de arte martiale Billy Blanks. Desi imprumuta miscari din artele martiale scopul este imbunatatirea sanatatii si capacitatilor motrice si arderea caloriilor. Tae Bo este o combinatie atractiva intre aerobic, balet, karate, box, dans hip-hop si antrenament cu greutati.
  • ZUMBA
    Zumba este o noua tehnica de fitness ce imbina dansul latino cu muzica si exercitiile, astfel incat antrenamentele ti se vor parea mai mult distractive decat epuizante.  Si cu toate acestea, este la fel de eficient ca un program aerobic obisnuit. Acesta combina miscarile tipice dansurilor latino, precum salsa, samba cu exercitiile tipice de fitness si aerobic, toate acompaniate de muzica latino.
  • PILATES
   Metoda Pilates ne ajuta sa scapam de celulita si sa obtinem un corp zvelt. La nivel fizic, metoda Pilates contribuie si la alte lucruri: – Mareste forma fizica a corpului; – Imbunatateste sanatatea articulatiilor, mareste mobilitatea si agilitatea intregului corp; –
  • KANGOO JUMPS 
   Cu ajutorul unor ghete speciale, intr-o ora faceti doar sarituri, adica cel mai bun sport aerobic, iar in doar 10 minute ardeti 200 de calorii. La un calcul simplu, intr-o singura ora se ard 1.200 de calorii. Sariturile antreneaza musculatura intregului corp si sunt recomandate in orice cura de slabire.
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
pizzerie oradea
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
realizare site web traduceri autorizate Iasi
miere de albine
afterschool sector 2 Bucuresti
videochat constanta promovare site
pasta dinti urtekram
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
web design Qatar
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
inchirieri Auto Bucuresti
infiintari firme Iasi
case lemn rotund

avocat Iasi
case lemn rotund
spalatorie haine Bucuresti
beton amprentat